Kista, urna och dekorationer

Kista

Inget kan sägas vara rätt eller fel vid valet av kista. Det är en fråga om tycke och smak och för många en vilja att tillgodose den avlidnes önskemål eller livsstil. Valet kan ske med omtanke om såväl den döde som de efterlevande. Tradition kan vara ytterligare ett skäl, liksom kvalitet och funktionalitet. All tillverkning sker på ett miljövänligt sätt enligt ISO 14001.

Har du särskilda önskemål om exempelvis färg, storlek eller utsmyckning anger du det under Övrigt längst ned på sidan.

Välj Kista
Du har inte valt Kista

Dekoration på kistan - En personlig hälsning från de närmaste

Kistdekoration

Kistan och den avlidne står i fokus under hela begravningen och valet av blommor, färger och arrangemang på kistan får stor betydelse för hela ceremonin.

Genom att komplettera blommorna med ett fotografi eller ett föremål som påminner om den bortgångnes person och livsgärning, kan man göra den ännu mer unik och personlig.

Att dekorera kistan, historik

Kistdekoration

Har du andra önskemål anger du dem under Övrigt längst ned på sidan.

Välj Kistdekoration
Du har inte valt Kistdekoration

Urna

Välj bland vårt sortiment av urnor.

Välj Urna
Du har inte valt Urna

Urndekoration

urndekorationDå urnsättningen sker vid ett senare tillfälle vill många ha någon form av blomma/dekoration som utsmyckning på urnan och de som deltar har ofta handbuketter som de lägger ner i graven tillsammans med urnan.
Du kan alltid få egna önskemål, som t ex val av kulör, tillgodosedda genom att göra en specialbeställning. Leveranstiden kan i dessa fall bli något längre.

Välj Urndekoration
Du har inte valt Urndekoration

Övrigt:

Här anger du övriga önskemål i samband med ditt val av kista, urna och dekorationer.


[Spara ändring]